loading

Alkatrészek karbantartáshoz

AKKUMULÁTOROK.

Az eredeti Opel akkumulátorok nem igényelnek karbantartást – nem szükséges a víz utántöltése. Arra tervezték őket, hogy hidegben is kiváló indítási képességekkel rendelkezzenek, és rövidebb távokon történő közlekedés esetén is nagyon megbízhatóak legyenek.

Az intelligens jellemzők közé tartozik a “Magic Eye”, a töltöttségi állapotot jelző integrált eszköz, és a sav kifröccsenését megakadályozó speciális fedélszerkezet. Az akkumulátor Ca/Ca rácsait nemesfémekkel ötvözték, így növelve a töltési teljesítményt és korrózióállóbbá téve az akkumulátort. Az optimalizált rácsgeometria az elektromosság jobb áramlását is elősegíti. Az eredeti Opel akkumulátorokra kiterjesztett, három éves garancia vonatkozik.

 

Alkatrészek karbantartáshoz

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK.

Az eredeti Opel lapos ablaktörlől apátok a legújabb ablaktörlő-technológiát képviselik. A tartó nélküli, "lapos" kialakítású, integrált légterelőkkel felszerelt ablaktörlő lapátok kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek az egyes járművek szélvédőjéhez. Minimalizálják a szélzajt és növelik a komfortérzetet magas sebességnél, télen is jobb teljesítményt nyújtanak, hiszen nem rendelkeznek olyan központi részekkel vagy illesztésekkel, amelyek megfagyhatnának.

Teljes egészében szintetikus gumiból készülnek, sima siklást biztosító bevonattal; minden egyes autómodellhez hitelesítették őket. Az integrált légterelőknek és az előszerelt adaptereknek köszönhetően könnyen felszerelhetők. Biztonsági okokból az Opel javasolja az ablaktörlő lapátok legalább évenként történő cseréjét.

 

Alkatrészek karbantartáshoz

FÉKTÁRCSÁK.

Az eredeti Opel féktárcsákat a legjobb fékteljesítményre és a legrövidebb féktávolságra tervezték. Minden egyes modellhez eredeti felszereltségként lett tervezve, és a tökéletes illeszkedés és maximális tartósság tekintetében lett tesztelve.

Féktárcsáink minden esetben eredeti felszerelés szintű minőségi felületkezeléssel vannak ellátva, amely simává és csillogóvá teszi őket, ezáltal csökkentve a fékbetét kopását és a zajt. 100%-os korrózióvédelemmel vannak ellátva. A féktárcsákat mindig párosával (tengelykészlet) kell cserélni.

 

Alkatrészek karbantartáshoz

FÉKBETÉTEK.

Az eredeti Opel fékbetéteket minden egyes járműhöz eredeti felszereltségként tervezték; megfelelnek a legmagasabb teljesítmény-specifikációknak, a minőség és biztonság terén kötött bármiféle kompromisszum nélkül. Az eredeti Opel féktárcsákkal együtt alkalmazva maximális tartósságot garantálnak.

Valamennyi összetevőt az Opel mérnökök hagyták jóvá, így ezek megfelelnek a legújabb Opel specifikációknak és kiváló minőséget garantálnak. A fékbetéteket mindig párosával (tengelykészlet) kell cserélni.

 

Alkatrészek karbantartáshoz

UTASTÉR-LÉGSZŰRŐK.

Az eredeti Opel szénalapú kombinált szűrőket a káros gázok, finom részecskék és kellemetlen szagok megkötésére tervezték, hogy megakadályozzák ezeknek a jármű utasterébe való bejutását. Az eredeti Opel szénalapú kombinált légszűrők különösen ajánlottak allergiások és asztmások számára. Növelik a járművezető és az utasok kényelmét a folyamatos friss levegő utánpótlás révén.

Az eredeti Opel szénalapú kombinált légszűrők növelik a vezetési biztonságot azáltal, hogy megakadályozzák a szélvédő párásodását és megvédik a légkondicionáló és fűtőrendszereket a szennyeződésektől és az ebből adódó elhasználódástól. Az Opel az utastér-légszűrők legalább évenként történő cseréjét javasolja.

Szerviz bejelentkezés

Ugrás az oldal tetejére